Få oversikt over ditt strømforbruk med allmy.energy

Norge opplever nå rekordhøy strømpris. Ved bruk av vår nyutviklede applikasjon; allmy.energy kan du med enkelhet få en detaljert og intuitiv fremstilling av ditt strømforbruk og kostnadene knyttet til dette.

Man kan med enkelhet simulere hva en reduksjon i strømforbruket, maks effektuttak eller en endring i spotpris har å si for din strømregning.

allmy.energy er gratis for deg som privatperson. Registrer deg og få oversikt over din husstands strømforbruk. Det lanseres snart mulighet for bytte av strømleverandør direkte fra vår applikasjon. allmy.energy vil da finne det strømselskapet som gir den laveste prisen basert på ditt faktiske bruksmønster.

Er du bedriftskunde, kan allmy.energy i tillegg fungere som et glimrende rapporteringsverktøy.


Les mer


Vi digitaliserer campingplassen – med den nyutviklede løsningen; PowerPay

IOT Solutions tilbyr komplette løsninger for å administrere, aktivere, samt ta betalt for bruk av en rekke forskjellige devicer. Alt via skyen. En av dem er smarte strømstolper til campingplasser og marinaer.

Konseptet fungerer slik: Kunden skanner en QR-kode med telefonen sin -> bekrefter betaling -> strømmen er på. Avslutt -> betaling belastes -> beløp overføres til campingplass.
Enkelt og greit, selvbetjening i praksis.

Større og mer avanserte campingbiler/campingvogner, kombinert med flere elbiler, fører til økt strømforbruk. Et gjentagende problem på campingplasser er derfor at sikringer går. Det er med PowerPay også mulig å ta betalt for effektuttaket, noe som reduserer effekttopper og da også sjansen for at en sikring går. Campingplassen setter selv sin ønskede prismodell.

Løsningen er nå under installasjon hos våre to samarbeidspartnere Hamresanden familiecamping AS og Tingsaker familiecamping AS.

Les mer på www.powerpay.no


Les mer


Samarbeid fører til digitalisering av postkasser

Etter en ide fra Stansefabrikken Home har IOT Solutions, med bidrag fra Innovasjon Norge, utviklet en helt ny løsning for systempostkasser. Stansefabrikken Home og IOT Solutions har over tid samarbeidet om en løsning for digitale postkasser. Nå rulles løsningen ut. Først i rekken står det norske markedet.

Les mer


Alle bygg fra en applikasjon

IOT Solutions har utviklet et system for byggautomasjon hvor byggansvarlig kan administrere og operere byggene fra PC, Ipad eller smart telefon. Teknisk utstyr som ventilasjonsanlegg og kjølesystem kan styres direkte fra mobiltelefon eller PC eller automatisk via felles kalender. Temperatur setpunkt og operasjonsmodus kan endres direkte.


Les mer


Total energistyring

Med vår løsning får du full oversikt over hele energi område. Eksempler på dette kan være:
- Strømforbruk direkte fra strømmåler
- Egen produksjon av strøm fra solceller
- Forbruk på hver enkelt kurs
- Gjenstående energi på batteri
- Energiforbruk på fjernvarme
Systemet kan gi alarm ved uønsket eller høy forbruk og stenge energitilførsel om nødvendig.

Les mer


Vi tar ansvar

Ved å bruke våre systemer tilrettelegger man for å iverksette energieffektiviserende tiltak i din bedrift. Vi har sett at flere av våre kunder oppnår, ved selv enkle grep, en energibesparelse på opp mot 30%. I tillegg til dette er det store besparelser knyttet til å kunne fjernoperere flere bygg samtidig fra mobile enheter. Vi installerer, drifter og overvåker løsningene etter deres behov.


Les mer


Industri 4.0 server

IOT Solutions har utviklet en egen Industri 4.0 server.
Serveren er en plattform for integrasjon av standard systemer som vedlikehold, ERP, Scada, sammen med nye løsninger basert på Internet Of Things.
Applikasjonen hjelper med:
- Reduksjon av vedlikeholdskostnader
- Optimalisering av energiforbruk
- Reduksjon av produksjonsomkostninger


Les mer

Nyheter


desember 6, 2021

Bransjebladet Camping har omtalt vår nye PowerPay-løsning

Bransjebladet Camping har omtalt vår nye PowerPay-løsning. Les om hvordan vi effektiviserer og digitaliserer campingplassen med smarte strømstolper.

Les mer
september 30, 2021

Vi digitaliserer campingplassen – med den nyutviklede løsningen; PowerPay

Les mer
september 29, 2021

Få oversikt over ditt strømforbruk med allmy.energy

Les mer

Ønsker du mer informasjon?

Få info